Novosti i događanja

Home/Novosti i događanja
Novosti i događanja2020-04-28T20:33:15+00:00

Brojne poznate osobe prošetale su u utorak navečer modnom pistom u Spaladium Areni kako bi pomogle Domu za djecu i mlađe punoljetnike ˝Maestral˝. Rotary Club Split Plus organizirao je ˝Split Plus Fashion˝, originalnu humanitarnu reviju na kojoj je predstavljena redizajnirana odjeća naših slavnih sugrađana.

Poznate ličnosti donirale su odjeću koju su stručne ruke dizajnera pretvorile u nešto sasvim drugačije. Od iznošene odjeće, nastala su prava modna remek djela. Nakon revije, nekadašnji vlasnici odjeće otkupili su ove kreacije i tako pomogli, ali i ukazali na važnost pomaganja drugima.

Ovoj su se humanitarnoj akciji pridružile naše proslavljene sportašice Blanka Vlašić, Ana i […]

Jeste li znali da djeca koja odrastaju u domu nikad ne osjete miris blagdanskih kolača u kuhinji? Predivni odgajatelji doma Maestral to žele promjeniti i treći kat zgrade preurediti u stan u kojemu će život malenih štićenika biti nalik na obiteljski dom i zato zaslužuju našu podršku. Novac za uređenje prikupljamo modnom revijom redizajnirane odjeće koju su nam ustupili naši sugrađani i ponovno je kupili. Sve to vidjet ćete u utorak navečer na neuobičajenoj modnoj reviji mini kolekcija naših vrijednih dizajnera i reviji novih-starih modela koje će nositi njihovi vlasnici, brojne poznate osobe ovoga grada. Odazvali su […]

Prenosimo sa www.dalmatinski portal.hr

Na pisti će zablistati brojne poznate Splićanke i Splićani, a među njima proslavljene sportašice Blanka Vlašić, sestre Zaninović, Tina Erceg i Ana Đerek
U prostorima Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Maestral Split, predstavljen je projekt Split Plus Fashion. Riječ je u humanitarnoj modnoj reviji redizajnirane odjeće čiji je prihod namijenjen obnovi trećeg kata dječje doma. Ravnatelj Doma Miljenko Grabar zahvalan je svima na organizaciji projekta koji će pokušati prikupiti sredstva za preuređenje jednog kata zgrade, a po procjeni je potrebno oko 70 tisuća kuna za tu investiciju.

– Još jednom je naša lokalna zajednica […]

Bila je to subota dobrog druženja i ljudske topline u zajedničkom edukativnom izletu s djecom i odgajateljima iz dječjeg doma Maestral.
Sinj, Alka, Crkva Majke Božje, muzej, armabašići, jahanje konja…baš ništa nije nedostajalo.

Foto priča

12.12.2015. ministar kulture Berislav Šipuš svečano je otvorio Sveučilišnu galeriju “Vasko Lipovac” sa stalnim postavom djela Vaska Lipovca, kao i prateće privremene izložbe Rina Efendića i Danijele Šušak.
Time je označen službeni početak suradnje Sveučilišta u Splitu i Udruge “Vasko Lipovac”.

U realizaciju ovog projekta sudjelovali su naši članovi Nataša Bakotić, Nikša Jajac i Mario Lipovac.
Velik broj članova kluba podržao je naše prijatelje i izrazio im zahvalnost za uloženi trud prisustvom na činu otvorenja, i to ne samo stoga što je Vasko Lipovac otac našeg člana Marija, već i zbog dubokog poštovanja spram onog što je ovaj veliki umjetnik […]

Load More Posts