Oscari Humanosti 2010


Već tradicionalna Antina uvodna riječ na početku 4. DODIRA DOBROTE


Moderatori dodjele bila su najpoznatija voditeljska imena NOVE TV koja je svesrdno poduprla realizaciju 4.OSCARA HUMANOSTI kao pravi partner. U sklopu te suradnje voditelj ceremonije je bilo PetarPereža.


ROTARY KLUB SPLIT PLUS ključni je partner u realizaciji DODIRA DOBROTE od samih početaka. Nakon pet godina suradnje na projektu, po prvi put se uzvanicima klub predstavio kroz svojih prvih 7 predsjednika.


UNIT X su bili pravo osvježenje , a sa svojom plesnom izvedbom koju su osmislili i izveli s Antonijom Pehar, sve uzvanike na 4. DODIRU DOBROTE su podigli na noge.


“Često neki posebni detalji i trenutci odrede snagu i dimenziju ovakvih humanitarnih događanja. Tijekom prve četiri godine dodjele bilo ih je mnogo, ali plesna koreografija skupineUNIT X i Antonije Pehar djevojke od rođenja vezane uz invalidska kolica, koja je cijelu dvoranu podigla na noge i prisilila na ovacije, zasigurno su bili vrhunac ovogodišnjeg OSCARA HUMANOSTI. Za takve trenutke cijela ekipa od tridesetak ljudi koji rade na ovom projektu živi i njima se nadahnjuje! “, riječi su Damira Skelina autora projekta.


Svojim prisustvom 10 članova HRVATSKE GORSKE SLUŽBE SPAŠAVANJA kojim su oplemenili cijeli događaj prilikom primanja glavnog priznanja večeri, izmamili su i osjećaj ponosa kod svih prisutnih uzvanika.


Na DODIR DOBROTE 2010. Županija Splitsko-dalmatinska je stigla u kompletnom sastavu na čelu sa Županom Antom Sanaderom kojemu je domaćin bio Ante Raos.


Ivana Paradžiković iznimno je senzibilizirana za rad Zaklade Kap za slap. Kako zbog obveza nije mogla biti prisutna na samom 4.Oscaru humanosti, svoj je doprinos dala kao prezenterica same dodjele priznanja DODIR DOBROTE.


U samoj završnici dodjele priznanja DODIR DOBROTE 2010. Ante Raos upravitelj zaklade Kap za slap, Damir Skelin autor DODIRA DOBROTE i Župan Ante Sanader, kreću prema sceni kako bi se HRVATSKOJ GORSKOJ SLUŽBI SPAŠAVANJA dodjelilo i glavno priznanje večeri DOBROČINSTVO KOJE SE ŽIVI na 4. OSCARU HUMANOSTI .


Svi dobitnici humanitarnih priznanja DODIR DOBROTE 2010. na zajedničkom fotografiranju sa Antom Raosom u sredini.